здр.колеги не знам аз ли си мисля така или наистина алфата ми загрява много бавно.смених си термостата стария не работеше и сега трябва да обиколя града за да загрее тази кола почти до 80 гр.Термостата ми е Varnet-euro 07,за 65лв.на 83гр.да отваря,но това загряване е ужастно бавно.благодаря за вниманието
Известие
Collapse
No announcement yet.
много трудно загрява
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКой мотор?
Ако е дизел - нормално.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеА погледна ли,данеби "случайно" да имаш зад термостата,малко по ниско една джаджа с 3-ри накални свещи,малце по-големи от тези на мотора?
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕ в такъв случай и ако колата спи отвън,а загрява 5 мин. след като запалиш в този студ,си ебати щастливеца.
Comment
-
да ти споделя колега и моита е така мноо кофти немога да си до обясня има сигурно някаво решение ама какво ще колегите ще помагатLast edited by georgivp145; d.m.y г., 23:57.
Comment
-
Първоначално публикувано от georgivp145 Покажи съобщениеда ти споделя колега и моита е така мноо кофти немога да си до обясня има сигурно някаво решение ама какво ще колегите ще помагатAlfa Romeo 155 2,0 T.Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщениемотора е 1,6 бензин,имал съм и рено загряваше през две преки от нас тая през половината град,че пак не е загряла като хоратаАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Сменяш термостата и всичко ще се оправи.Около 50 лева струва френския Вернет.Имаше и хубав италиански,но не му помня името.Разрови се из форума има много такива теми и там пише марки и цени.Нормалната температура е около 90 градуса и колата си е поддържа.И моята имаше такъв проблем и така се оправи.Сега за няколко минути е над 40 градуса.Ако ти е боксер мотора е хубаво да е изчакаш да мине 40 градуса и тогава да тръгнеш.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Моят е с два термостата и пак не ше мръсника да загрява както ми се иска.Чудя се дали да не му сложа М-10Д та да види къде зимуват раците.Гарантирано ще загрее и стопи лагерите.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment