Известие

Collapse
No announcement yet.

много трудно загрява

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много трудно загрява

здр.колеги не знам аз ли си мисля така или наистина алфата ми загрява много бавно.смених си термостата стария не работеше и сега трябва да обиколя града за да загрее тази кола почти до 80 гр.Термостата ми е Varnet-euro 07,за 65лв.на 83гр.да отваря,но това загряване е ужастно бавно.благодаря за вниманието
    Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark

Кой мотор?
    Ако е дизел - нормално.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Кой мотор?
      Ако е дизел - нормално.
      И какво му е нормалното?Ти дизел ли караш та правиш такива изказвания и ако да как така моя загрява на 5-тата минута?

Comment

Погледни потписа.

Comment

Погледни потписа.
          видях,а ти прочете ли?

Comment

А погледна ли,данеби "случайно" да имаш зад термостата,малко по ниско една джаджа с 3-ри накални свещи,малце по-големи от тези на мотора?

Comment

А погледна ли,данеби "случайно" да имаш зад термостата,малко по ниско една джаджа с 3-ри накални свещи,малце по-големи от тези на мотора?
              Мии..не нямам

Comment

Е в такъв случай и ако колата спи отвън,а загрява 5 мин. след като запалиш в този студ,си ебати щастливеца.

Comment

Е в такъв случай и ако колата спи отвън,а загрява 5 мин. след като запалиш в този студ,си ебати щастливеца.
                  Факт.Не знам дали ще повярваш,но по празниците я бях зарязал на вилата за две седмици и накрая реших да запаля тракторчето за да изрина снега(ползвам я като снегорин).Запали от раз(мотора е на 200000).Тествал съм я при -10 гр.-никакъв проблем,загрява по часовник.

Comment

да ти споделя колега и моита е така мноо кофти немога да си до обясня има сигурно някаво решение ама какво ще колегите ще помагат
                    Last edited by georgivp145; d.m.y г., 23:57.

Comment

Първоначално публикувано от georgivp145 Покажи съобщение
                      да ти споделя колега и моита е така мноо кофти немога да си до обясня има сигурно някаво решение ама какво ще колегите ще помагат
                      мотора е 1,6 бензин,имал съм и рено загряваше през две преки от нас тая през половината град,че пак не е загряла като хората
                      Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
                        мотора е 1,6 бензин,имал съм и рено загряваше през две преки от нас тая през половината град,че пак не е загряла като хората
                        Мойта си загрява чудесно. По-бавно от лятото, не стига за 5 минути 90 градуса, но за 10 примерно ги стига и заковава там. На извънградско държи ли постоянно 90 градуса или малко под?
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

бе и моята загрява бавничко, пък надълго държи малко над 80 градуса
                          не знам дали е нормално....
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Сменяш термостата и всичко ще се оправи.Около 50 лева струва френския Вернет.Имаше и хубав италиански,но не му помня името.Разрови се из форума има много такива теми и там пише марки и цени.Нормалната температура е около 90 градуса и колата си е поддържа.И моята имаше такъв проблем и така се оправи.Сега за няколко минути е над 40 градуса.Ако ти е боксер мотора е хубаво да е изчакаш да мине 40 градуса и тогава да тръгнеш.
                            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Моят е с два термостата и пак не ше мръсника да загрява както ми се иска.Чудя се дали да не му сложа М-10Д та да види къде зимуват раците.Гарантирано ще загрее и стопи лагерите.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X